No morppa!!

Nämä päivät on menny hirmu nopeesti, ihan kuin unessa. Johtuu varmaan just siitä, että on vieläkin aika horroksessa aikaeron takia!

Nyt oon kerenny jopa avata uuden puhelinliittymän ja pankkitilin. En siis oo saanu paljoa aikaseks. Nyt kuitenkin uskallan mennä jo yksin bussilla keskustaan ja pois sieltä. Eilen ootin Karin ja Tuomaksen töistä, ettei tarvinnu itekseen lähtee seikkailemaan bussilla tänne South Perthiin, kun en vielä tienny missä pitää jäädä pois :)

Lämmintä on ollu n20astetta..tai niin nuo väitti, vaan tuntuu kyllä tosi kuumalle! En oo tajunnu juoda tarpeeks vettä, kun nyt on koskenu joka päivä päähän. Vaan kai tässä pikkuhiljaa alkaa oppia.

Ei tosiaan kauheen paljo olla edes Karin kanssa kateltu ympärille, kun se on aika väsy aina töiden jälkeen.. Mut viikonloppuna ois tarkotus mennä rannalle porukalla, ja perjantai-iltana kai juhlitaan vähäsen.

Talon väki on kyllä ihan tosi mukavaa, positiivinen ylläri. Ei niiden kanssa tosin kauheen paljo tule hengailtua, ainakaan vielä kun ei kunnolla tunne. Mutta ne tulee kyllä juttelemaan aina kun mahdollisuus.

Eipä tässä kyllä muuta kuulu. En tiiä meenkö vielä tänään salille poikien mukana, mut lähipäivinä kyllä.!

Halauksia!